Hvem er vi?

Lidt om Performex® Human Research

Vores arbejde starter ofte dér, hvor nogen siger: ”Jamen – den måde at reagere på, er da ikke logisk!”

Men det ER vores reaktioner og handlinger – altid!   De er bare ofte psyko-logiske:-)

Det gør både verden mere kompliceret og bedre – på samme tid.

Kompliceret fordi vi – ofte – har lært for lidt omring alt dét, der foregår - usynligt – på indersiden af os mennesker – og som styrer os i hverdagen.

Og bedre fordi det jo også betyder, at vi reelt kan skabe ”hul igennem” til endnu bedre udvikling, kommunikation og samarbejde – når vi lærer noget mere om vores tanker og reaktioner.

Vi har derfor – i mere end 20 år – arbejdet ustoppelig nysgerrigt på at forstå ”indersiden” af os mennesker – og har blandt andet områder som neurologi, positiv psykologi, adfærds-økonomi, erhvervs-NLP og adfærds-psykologi som vores hjemvante inspirationskilder.

Og hver dag øver vi os flittigt på, at give denne viden videre til andre nysgerrige hoveder, i form af direkte brugbare indsigter og opdagelser – samt en række konkrete og praktisk anvendelige metoder og værktøjer – leveret med videnskabelig dybde samt varme og humor.

Vi har derfor altid en indledende dialog med vores workshop-kunder – så vi sammen tilsikrer, at indholdet, de konkrete vinkler og spillestilen matcher netop din virksomhed – og jeres situation, ønsker og mål.

Og da vi elsker nysgerrige mennesker – og utrolig gerne vil have, at stoffet gør en reel forskel for jer - så får deltagerne altid muligheden for (gratis) at kontakte os efterfølgende, hvis der er uddybende spørgsmål, brug for yderligere tips til brug i hverdagen etc.

Vores mission

Vores mission er at øge det gode samarbejde mellem mennesker, ved at acceptere at vi er forskellige, og tilpasse kommunikationen udfra denne forudsætning.

Vi er passionerede om det vi laver, og vi stræber efter at indsatsen kommer til at gøre en forskel.
Nogle gange gør det en lille forskel, og andre gange gør det en verden til forskel.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4b95

Erik Løgstrup

Erik Løgstrup er Adm. Dir og ejer af Performex, siden 2000.

Erik Løgstrup er specialist i kommunikation, forandringsprocesser, organisationsudvikling og forretningsstrategi.
Erik er endvidere gennemgående underviser på vores kurser, og på vores længere varende NLP ceritificerings uddannelser.

Tina Madsen

Tina Madsen har været hos Performex siden 2005, og er gennemgående underviser på vores længere varende NLP Certificerings uddannelser. 
Tina Madsen er Instruktør, Coach og terapeut, og arbejder med udvikling af mennesker.