At leve bedre med forandringer - hvordan?

Mennesker i forandring

Kender du dét, at vi mennesker kan have det lidt dobbelt med en kommende forandring?

At man på den ene side synes, at den giver god mening og virker fornuftig – men på den anden side også synes, at den kan vække noget uro og bekymring?

Hvis du svarer ”ja” – så er det heldigvis blot tegn på, at du har en hjerne – og der er i øvrigt cirka 7,5 milliarder andre mennesker, der ofte har det på samme måde…

Udbytte

Et godt og praktisk brugbart indblik i, hvorfor vi ofte har det dobbelt med forandringer – så man ikke tror, at der er ”noget galt” hvis man oplever sig lidt mindre forandringsparat, end man ellers lovede ved ansættelsen.

Du får et indblik i hvordan vores hjerner – selv i meget moderne tid – desværre stadig kører en lang række ”programmer” fra den tid, hvor livet alene handlede om overlevelse – og hvor forandringer var en reel trussel mod os.

Konkrete tips – og værktøjer – til, hvordan du kan leve bedre og nemmere med hverdagens mange små og store forandringer.

Vi kan nok ikke ændre ret meget på selve forandringerne – og den hastighed de kommer med.
Men vi kan til gengæld gøre livet betydeligt nemmere ved at ændre på måden vi tænker og taler om forandringerne.
På den måde kommer vi ofte både hurtigere i gang med forandringerne – og bruger samtidig noget mindre tid og energi på unødvendige bekymringer.

quote-1.png

"Erik Løgstrups spillestil er en blanding af et solidt fagligt afsæt i den moderne videnskabelige forståelse af vores hjernes, psykologi og adfærd – leveret med energi, uhøjtidelighed og humor, så indholdet bedre bliver hængende i tankerne – og gøre en forskel bagefter…"

quote
Erik_logstrup_Farve

Overvejer du at få et lidt nemmere liv med forandringer?

Investeringen i denne halvdags workshop (4 timer) er 22.650
(DKK, ex. moms og transport/ophold/opfølgnig).

Workshoppen afholdes, som udgangspunkt, fysisk.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at tage fat på Erik Løgstrup hos Performex HR – mail: el@performex-hr.dk – mobil: +45 20273626.

„Free will, is the ability to do gladly that which I must do”

– Carl Jung