Hvordan du kan skabe store resultater - med en overraskende lille indsats

Ninja-kommunikation

Vi er vant til, at hvis vi virkelig skal skabe store og betydningsfulde resultater – så skal vi bringe tilsvarende store og tunge værktøjer og projekter på banen.

Og det må man selvfølgelig stadig gerne – hvis man har lyst…
Det er bare ikke nødvendigt! 😊

Udbytte

·      Få indblik i hvordan små skift i ord, omgivelser og adfærd kan skabe STORE forandringer i vores kommunikation, samarbejde og resultater.

·      Lær eksempelvis hvordan en meget stor dansk virksomhed øgede kundernes tilfredshed med 22,6% - bare ved at sige noget andet, end de ellers plejede.

·      Og hvordan en anden virksomhed øgede tilfredsheden med deres telefonservice med 17% – også ved bevidst at ændre en smule i deres tale-vaner.

·      Forstå hvad det er for mekanikker i vores hjerne og tænkning, der skaber den slags resultater, så i også kan benytte dem - hos jer selv.

Workshoppen hvor du kan blive klogere på – og bedre til - Ninja-kommunikation kan vare fra 1 - 4 timer - afhængig af hvor dybt i ønsker at komme i emnet.

Erik_logstrup_Farve

Overvejer du Ninja-kommunikation?

Investeringen i denne workshop er
16.650 for 1-2 timers udgaven og
22.650 for 4-timers udgaven.
(DKK, ex. moms og evt. transport/ophold).

Workshoppen afholdes, som udgangspunkt, fysisk.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at tage fat på Erik Løgstrup på el@performex-hr.dk eller +45 20273626.

Shotgun & Ninja-kommunikation

Nedenfor kan du kigge med på en version af Shotgun.
Emil Thorup kører en tur med Erik Løgstrup, og taler om - blandt andet - „Ninja-kommunikation”, og hvordan du får dit budskab igennem på en måde så alle personlighedstyper kan se pointen.

Selv svære omvæltninger og forandringer kan italesættes på en måde så folk ikke går ned med forventningsangst.

Eksempelvis skal Emil flytte nogle borde i hans virksomhed og har hårdt brug for Eriks råd, da nogle af hans medarbejdere næsten ikke kan magte denne nye situation. Nogen tager endda problemerne på forhånd - hvilket faktisk ikke er en helt dårlig ide!

Tag med på tur og bliv klogere på hvordan du kan blive bedre til at sælge dine ideer til alle typer mennesker, og få mere ninja ind i dit sprog.

Nogen gange er det ikke det du siger, men måden du siger det på...

Shotgun episode #20

Se videoen: