Få liv i jeres værdier - og værdierne ind i livet

Måske kender du dét, at i har fundet og beskrevet et sæt værdier i virksomheden, som i egentlig er godt tilfredse med – altså bortset fra, at der ikke er ret mange der ”lever” værdierne i hverdagen?Hvis svaret er ja, så tag det endelig helt roligt – det betyder bare, at du er helt normal… 🙂

Du hører nemlig til en meget omfattende gruppe af virksomheder og mennesker, der står i nøjagtig samme situation – og har samme oplevelse - som dig.

Undervejs på denne 4 timers workshop kan vi selvfølgelig ikke når at lave det fulde arbejde med at ”oversætte” jeres værdier til handlinger og resultater i hverdagen.
I kan, til gengæld, få de fornødne indsigter og værktøjer til selv at kunne få langt mere ud af de værdier i allerede har investeret tid, energi og penge i.

På workshoppen arbejder vi med:

  • Hvad værdier virkelig er (tip: det er IKKE de ord, der står på kaffekruset, plakaterne og screensaveren) – så vi bedre kan få liv i dem i hverdagen.
  • Nogle typiske fælder vi (nemt!) kan falde i, når vi arbejder på, at få værdierne til at gøre en forskel?
    Det er her bliver klogere på det semi-psykologiske fænomen High Level Bullshit J
  • Hvad er det så vi kan gøre i stedet for, så de værdier vi fokuserer på i virksomheden, faktisk kommer til at betyde noget for os - i praksis?
  • Og - hvilke rolle kan én af de små – fedt-tætte – poser fra flyselskaberne (dem der hos Norwegian hedder ”få-det-bedre poser”) spille i værdiarbejdet?:-)

Walk the talk

Det kan ikke motiveres nok - opfølgning er nøglen til at få implementeringer til at lykkedes.

Når det gælder værdi-arbejde, så er det, om muligt, endnu mere relevant, og afgørende, at kunne tale om hvad der virker godt, og hvad vi med fordel kan justere i, for at få liv i værdierne på en måde så det rent faktisk repræsenterer virksomheden/afdelingen.

Et yderligere aspekt i forhold til at arbejde med værdier, er, at øverste ledelses-lag går forrest og viser vejen.
Dette betyder at have en adfærd som viser og er i overensstemmelse med de valgte værdier.

Vi kan guide i forhold til opfølgning, og hvordan "ikke-værdi-adfærd" kan italesættes imødekommende og ikke dømmende, for samtidig at skabe en lærende kultur, som er i overensstemmelse med rammerne for de værdier i ønsker hos jer.

Erik_logstrup_Farve

Overvejer du at få
mere liv i jeres værdier...?

Investeringen i denne halvdags
workshop (4 timer) er 22.650.
(DKK, ex. moms og evt. transport/ophold).

Workshoppen afholdes, som udgangspunkt, fysisk.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at tage fat på Erik Løgstrup på: el@performex-hr.dk eller +45 20273626.