Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Få følgeskab – til dit lederskab [event-demo]

28. november 2021 @ 8:00 - 17:00

DKK23456

Du kender måske dét, at man som leder nogle gange kan være svært at ”få folk med” på sine budskaber – og skabe den forståelse og motivation, der er forudsætningen for, at andre får lyst til at udvise ”følgeskab”?

På en 4-timers workshop får du kendskab til en række fælder, der kan forhindre netop lysten til ”følgeskab” – og samtidig arbejder vi med en række konkrete værktøjer, der øger sandsynligheden for, at du kan få ”solgt” dine tanker, idéer og opgaver til andre - på en respektfuld og ordentlig måde.

Det giver jo reelt bedst mening at lede – når andre har lyst til at følge…  J

Bud på indholdet af workshoppen (som nemt kan tilpasses til jer):

 • Et spændende kig på vores gamle hjerne – og dens mange fælder
  Størsteparten af de misforståelser og ”uforklarlige” reaktioner vi oplever i vores ledelsesmæssige hverdag kan – heldigvis – forklares og forstås ved et kig på vores hjernes alder. Den er nemlig omkring 100.000 år gammel - i sin nuværende udgave.Eksempelvis får du forklaringen på modstande mod forandringer, vores tendens til hurtige konklusioner, fordomme og generaliseringer (der er kilden til mange misforståelser og irritation) – samt hvorfor vi er så interesserede i (læs: bekymrede for J ) hvad andre mener om os, at vi ofte ikke taler om en række ting, der ellers er vigtige.
 • Værktøj til at øge motivationen
  Levedygtigheden af de idéer vi får, og initiativer vi tager, er i langt de fleste tilfælde helt afhængig af, at andre reelt oplever sig motiverede for at udføre dem.I denne del arbejder vi derfor med et nærmere kig på, hvordan man – som led i ens sparring/coaching med medarbejderne kan formidle sine tanker og budskaber - på en motiverende måde.
  Det samme værktøj kan i øvrigt også bruges til at øge ens egen motivation, som leder.
 • Indsigt i hvordan vi træffer beslutninger.
  Hvis vi har tænkt vores ledelsesmæssige idé/budskab ordentligt igennem – og samtidig har sørget for at formidle det på en motiverende måde – ja, så er vi kommet ganske tæt på mål…Og – alligevel er der en yderligere ting, det kan være rigtig nyttigt at vide noget om, nemlig hvordan andre mennesker træffer beslutninger – og hvordan man kan gøre dem endnu mere lydhøre overfor de råd, tips og tanker, der dukker op som led i ens kommunikation med dem.I denne del lærer du derfor konkrete værktøjer til, hvordan du endnu bedre kan coache/sparre (og formidle dine idéer/budskaber) til to meget forskellige ”typer” medarbejdere, der skal have serveret viden vidt forskelligt

 

Spillestilen/arbejdsformen

Workshoppen tænkes som en vekselvirkning mellem præsentation af emner/værktøjer fra vores side – og drøftelser (typisk i små grupper med 2 - 3 ledere) af genkendelighed/anvendelighed i din konkrete hverdag.

På den måde får det stof vi arbejder med en god mulighed for at ”få liv” bagefter, og gøre en reel forskel i din sparring/coaching af – og kommunikation med – medarbejderne.

For yderligere at øge sandsynligheden for efterfølgende brug af indsigterne og værktøjerne, så får du også en manualmed dokumentation af workshoppens indhold.

Investering og praktik

Investeringen i denne 4-timers workshop er 18.900.(DKK, ex. moms og transport/ophold).

Der kan deltage op til 20 personer på workshoppen – der afholdes fysisk.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at tage fat på Erik Løgstrup hos Performex HR – mail: el@performex-hr.dk – mobil: +45 2027 3626.

Detaljer

Dato:
28. november 2021
Tidspunkt:
8:00 - 17:00
Pris:
DKK23456

Arrangør

Performex HR
E-mail
events@metafon.dk

Sted

Amalienborg
Amalienborg Slotsplads 5
København K, Hovedstaden 1257 Danmark
+ Google Maps
Scroll To Top